Contact

Hair Saloon: keratine wax extensions

Extensions laten zetten in Aartselaar.

Keratine Wax Extensions zijn gebaseerd op een techniek waarbij de keratine zacht wordt en versmelt met het eigen haar. Dit type extensions blijft 3 tot 4 maanden zitten. Deze methode bestaat al jaren en is nog steeds populair. Door extensions te laten zetten op deze manier, hebt u er meer dan 4 maanden plezier aan. 

Om de extensions te verwijderen wordt de keratine zacht gemaakt met een oplosmiddel en met een tangetje verwijdert uit het haar. Het haar wordt niet beschadigd. 

Wij werken uitsluitend met extensions4you kwaliteitsvolle hair extensions aan een betaalbare prijs. We beschikken over een assortiment van meer dan 28 kleuren, die dan ook nog eens gekleurd kunnen worden. Het gaat hier over honderd procent echt haar, zodat u de extensions kunt bewerken met de stijltang zoals u met uw eigen haar zou doen. Zo beschikken wij in ons salon in Aartselaar over de beste extensions om in uw haar te laten zetten. 

Het aantal hairextensions dat u nodig heeft hangt af van de dikte van uw eigen haar. Hoe dikker het eigen haar is, hoe meer hairextensions er nodig zullen zijn om onderin dezelfde natuurlijke volume te creëren als boven in uw eigen haar.

Uw extensions laten zetten in ons salon in Aartselaar? Neem snel contact op!

OPENINGSUREN

Geopend op afspraak alle dagen behalve woensdag en zondag. 

Contacteer ons!
03 500 01 33