Contact

Ga uw feest tot in de puntjes verzorgd tegemoet.

Fantastische feestkapsels en bruidskapsels in Aartselaar bij Hair Saloon.

Een trouwdag is op allerlei vlakken uniek. Een speciaal aangepast kapsel hoort daar dan zeker ook bij! Een bruidskapsel wordt immers vereeuwigd op video’s en foto’s. Neem daaromeen professional in de arm die u een geweldig, comfortabel en tegelijkertijd flatterend kapsel kan geven.

Natasha Teunen van Hair Saloon verzorgt bruidskapsels in elke gewenste stijl, maar u bent bij haar ook in goede handen voor anderefeestgelegenheden waarvoor u vindt dat uw coiffure wel een uitbundige touch mag hebben. Hair Saloon legt zich toe op ongekunstelde opsteekkapsels die u tegen de avond geen stekende hoofdpijn opleveren!Verder kunt u ook rekenen op een hartelijke ontvangst en een persoonlijke service bij de creatie van uw feestcoiffure.

Maak gerust een afspraak om uw feestkapsel of bruidskapsel in Aartselaar te bespreken en te laten verzorgen. Voor allerhande vieringen en party’s zetten wij graag een tandje bij.Neem gerust contact met ons op of kom langs in de zaak. Het kapsalon is gelegen op Kapellestraat 111 te Aartselaar.

 

OPENINGSUREN

Geopend op afspraak alle dagen behalve woensdag en zondag. 

Contacteer ons!
03 500 01 33